۲۰ گروه جهادی در هفته بسیج به مناطق محروم ساوجبلاغ اعزام می‌شوند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۳۴۰۰۸

۲۰ گروه جهادی در هفته بسیج به مناطق محروم ساوجبلاغ اعزام می‌شوند

فرمانده سپاه ناحیه ساوجبلاغ با تشریح ویژه‌برنامه‌های هفته بسیج اعلام کرد: اجرای برنامه‌های فرهنگی اردوی پیشرفت علمی، تجمع بزرگ فاطمی، اعزام گروه‌های جهادی و برگزاری رزمایش اقتدار از مهم‌ترین برنامه‌های پیش‌بینی‌شده در این هفته است.

۲۰ گروه جهادی در هفته بسیج به مناطق محروم ساوجبلاغ اعزام می‌شوند

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سرهنگ پاسدار علیرضا علیزاده فرمانده سپاه ناحیه مقاومت بسیج ساوجبلاغ با تسلیت سالروز شهادت حضرت زهرا (س) و گرامیداشت هفته بسیج گفت: بسیج یکی از استثنایی‌ترین برکات انقلاب اسلامی و گنجینه‌ای است که امام خمینی (ره) بنیان گذاشت و امروز پاک‌ترین و مخلص‌ترین مردم ایران آن را تشکیل می‌دهند.

وی با اشاره به طراحی برنامه‌های امسال بر مبنای نقش‌آفرینی مستقیم هر پایگاه بسیج در محله‌ها افزود: هدف این است که پیوند مردم و بسیج پررنگ‌تر از گذشته شود.

علیزاده آغاز هفته بسیج را همراه با برنامه‌های بصیرتی و معنوی دانست و گفت: برگزاری حلقه‌های صالحین در بیش از ۱۰۰ پایگاه بسیج و اجرای برنامه‌های فرهنگی و هویت‌محور در مدارس از محور‌های مهم روز‌های ابتدایی هفته است.

وی از اجرای ویژه‌برنامه‌های فرهنگی در ۲۰ مدرسه شهرستان با هدف تقویت هویت انقلابی نوجوانان خبر داد.

فرمانده سپاه ساوجبلاغ با اشاره به اختصاص یکی از روز‌های هفته به پیشرفت علمی اظهار کرد: در قالب اردوی پیشرفت، ۸۰۰ نفر از مردم، نخبگان، دانش‌آموزان و خانواده شهدا از مراکز علمی و صنایع دانش‌بنیان بازدید می‌کنند تا دستاورد‌های علمی کشور را از نزدیک مشاهده کنند.

وی تجمع بزرگ فاطمی در مصلای ساوجبلاغ را از برنامه‌های شاخص هفته برشمرد و گفت: اختتامیه مسابقات قرآن با حضور شرکت‌کنندگانی که تعداد آنها امسال به حدود دو هزار نفر رسیده نیز در همین روز برگزار می‌شود.

علیزاده در بخش خدمات‌رسانی به اعزام ۲۰ گروه جهادی به مناطق محروم اشاره کرد و گفت: این گروه‌ها در حوزه‌هایی از جمله مرمت منازل نیازمندان، کمک به کشاورزان، راه‌اندازی کارگاه‌های اشتغال‌زایی و توزیع غذای نذری فعالیت خواهند کرد؛ همچنین چند پروژه محرومیت‌زدایی نیز افتتاح می‌شود.

فرمانده سپاه ساوجبلاغ از اجرای رزمایش اقتدار توسط گردان‌های عملیاتی سپاه و اعزام دانش‌آموزان در قالب کاروان‌های راهیان‌نور به جبهه‌های جنوب خبر داد و هدف این برنامه‌ها را تقویت روحیه مقاومت و انتقال فرهنگ دفاع مقدس به نسل جدید عنوان کرد.

وی همچنین روز میقات جهاد و شهادت را از دیگر برنامه‌های برجسته هفته بسیج دانست و گفت: غبارروبی مزار شهدا، دیدار با خانواده‌های شهدا، برگزاری یادواره‌های شهید و مسابقات فضای مجازی از برنامه‌های این روز است.

علیزاده مجموعه فعالیت‌های بسیج را بخشی از خدمات فرزندان این ملت دانست و بر استمرار خدمت‌رسانی، جهاد، بصیرت و مردمی‌سازی برنامه‌ها تأکید کرد.

پربازدیدترین آخرین اخبار